Tisztelt Olvasóink!

Központi Könyvtárunk a 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet, valamint a 3/2021.(IV. 30.) BM határozat értelmében újra kinyitja kapuit.

Szolgáltatásaink az alábbi lehetőségek szerint érhetők el:

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐ,
valamint a 18. életévét be nem töltött olvasóink csak beoltott felnőtt kíséretében látogathatják szabadon a könyvtár tereit.

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL NEM RENDELKEZŐ OLVASÓINK
továbbra is a kapualji szolgáltatásunkat vehetik igénybe.

Évközi nyitvatartás:
HÉTFŐ: Zárva
KEDD: 10-18 óráig
SZERDA: 10-16 óráig
CSÜTÖRTÖK: 10-16 óráig
PÉNTEK: 10-18 óráig
SZOMBAT: 10-13 óráig

Szeretettel várjuk Olvasóinkat!

Nemzetközi Könyvajándék Nap

Nemzetközi Könyvajándék Nap

Mi az ami február 14-ről az eszünkbe jut? Az emberek egy jó részének biztosan a Valentin nap. Van azonban egy másik nagyszerű kezdeményezés, mely könyvtárosként nagyon közel áll a szívünkhöz.

A Magyar Gyermekirodalmi Intézet hazánkban is szeretné  ismertté tenni a Nemzetközi Könyvajándék Napot, melynek dátuma szintén február 14. Szeressük tehát a könyveket is és olvassuk is őket!

Közös célunk, hogy minél több  gyerek kapjon könyvet ezen a napon. Tegyünk együtt egy lépést afelé, hogy megszerettessük velük az olvasást.

gyermekkvnap

Mit tesz könyvtárunk ezen a napon?

1. Érdekes és izgalmas könyveket veszítünk el kicsiknek és nagyobbaknak. Pontosan hol és hogyan? Erről a későbbiekben közlünk információkat, honlapunkon: www.szivk.hu

2. A Gyermekkönyvtárban helyet adunk könyv csere-bere számára, február 14-én pénteken, 14-18 óra között. Megunt, elolvasott, vagy esetleg el nem olvasott könyveidet elhozhatod és más, érdekes könyvre cserélheted.

Hogy mit tehet tehetnek Önök?

1. Ajándékozzanak könyvet egy ismerős vagy rokon gyereknek!

2. Veszítsenek el egy könyvet olyan nyilvános helyeken, amit gyerekek látogatnak (váróterem, játszósarok stb.)

3. Ajándékozzanak jó állapotú könyveket a helyi könyvtárnak vagy olyan szervezetnek, amely használt könyveket juttat el rászoruló gyerekeknek!

Szóljon ez a nap a gyerekek és a könyvek barátságáról!

Mivel ez egy önkéntes szerveződésű ügy, ezért az Ön önkéntes segítségére is számítunk, hogy minél több gyerek és felnőtt ünnepelhesse meg a Nemzetközi Könyvajándék Napot!

Olvasói belépés

Vonalkód
Jelszó

Az olvasói belépéshez szükséges az olvasójegyen található vonalkód, továbbá a jelszó, ami a születési dátum nyolc számjeggyel, pl.: 20120821. A jelszó belépés után módosítható.

Katalógus gyorskeresés

Cím
Szerző

Archívum