Tisztelt Olvasóink!

Központi Könyvtárunk a 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelet, valamint a 3/2021.(IV. 30.) BM határozat értelmében újra kinyitja kapuit.

Szolgáltatásaink az alábbi lehetőségek szerint érhetők el:

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐ,
valamint a 18. életévét be nem töltött olvasóink csak beoltott felnőtt kíséretében látogathatják szabadon a könyvtár tereit.

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL NEM RENDELKEZŐ OLVASÓINK
továbbra is a kapualji szolgáltatásunkat vehetik igénybe.

Évközi nyitvatartás:
HÉTFŐ: Zárva
KEDD: 10-18 óráig
SZERDA: 10-16 óráig
CSÜTÖRTÖK: 10-16 óráig
PÉNTEK: 10-18 óráig
SZOMBAT: 10-13 óráig

Szeretettel várjuk Olvasóinkat!Barkácsoljunk együtt!

Ahogy közeledik a karácsony mindenki egyre jobban belelendül a dekorálásba. Mi is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy otthonodat ünnepi díszbe öltöztesd. Néhány karácsonyi ablakképet találsz itt. Van közöttük könnyebb és nehezebb is. Ha valamelyik megtetszett, akkor nyomtasd ki és máris vághatod.

Ha egy kicsit még dolgozni szeretnél vele, akkor például az első ablakképből nagyon szép mécsestartót készíthetsz. Ebben az esetben természetesen nem fénymásolópapírra, hanem kartonra kell felrajzolnod a mintát. A titka csak annyi, ha kivágtad a fehér részeket, akkor átlátszó színes papírt kell ragasztanod a kivágott részek mögé. Karcold be a képen szaggatottal jelölt vonalat, hajlíts be az oldalsó részeket. Ha egy teamécsest teszel mögé, akkor máris kész a mécsestartó

Használhatod őket az ablakok szépítésére, de ha az angyalkát lekicsinyíted és felragasztod egy keményebb kartonra, körbevágod és bevonod alufóliával, akkor nagyon szép karácsonyfa díszed lesz.

 

Olvasói belépés

Vonalkód
Jelszó

Az olvasói belépéshez szükséges az olvasójegyen található vonalkód, továbbá a jelszó, ami a születési dátum nyolc számjeggyel, pl.: 20120821. A jelszó belépés után módosítható.

Katalógus gyorskeresés

Cím
Szerző

Archívum