Barkácsoljunk együtt!

Ahogy közeledik a karácsony mindenki egyre jobban belelendül a dekorálásba. Mi is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy otthonodat ünnepi díszbe öltöztesd. Néhány karácsonyi ablakképet találsz itt. Van közöttük könnyebb és nehezebb is. Ha valamelyik megtetszett, akkor nyomtasd ki és máris vághatod.

Ha egy kicsit még dolgozni szeretnél vele, akkor például az első ablakképből nagyon szép mécsestartót készíthetsz. Ebben az esetben természetesen nem fénymásolópapírra, hanem kartonra kell felrajzolnod a mintát. A titka csak annyi, ha kivágtad a fehér részeket, akkor átlátszó színes papírt kell ragasztanod a kivágott részek mögé. Karcold be a képen szaggatottal jelölt vonalat, hajlíts be az oldalsó részeket. Ha egy teamécsest teszel mögé, akkor máris kész a mécsestartó

Használhatod őket az ablakok szépítésére, de ha az angyalkát lekicsinyíted és felragasztod egy keményebb kartonra, körbevágod és bevonod alufóliával, akkor nagyon szép karácsonyfa díszed lesz.

 

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + 11 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .