A Magyar Kormány 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete 2020. november 4. napjától Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A 484/2020. (XI.10.) Kormányrendelet védelmi intézkedések alkalmazását rendelte el, amelynek alkalmazását a 3/2021. (I.8.) rendelettel 2021. február 1-ig meghosszabbította, így könyvtárunk továbbra is zárva tart. A járványhelyzet idején a korábban elindított KAPUALJI szolgáltatásunkat tovább folytatjuk. Hogyan működik? A visszahozott könyveket 3 napos karanténban tartjuk és ezt követően vállnak újra kölcsönözhetővé. A higiéniás szabályok maximális betartásával készítjük össze a csomagokat. Minden más szolgáltatásunk szünetel. A zárvatartás ideje alatt továbbra sem számítunk fel késedelmi díjat.   Szeretettel várjuk Olvasóinkat!


Barkácsoljunk együtt!

Ahogy közeledik a karácsony mindenki egyre jobban belelendül a dekorálásba. Mi is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy otthonodat ünnepi díszbe öltöztesd. Néhány karácsonyi ablakképet találsz itt. Van közöttük könnyebb és nehezebb is. Ha valamelyik megtetszett, akkor nyomtasd ki és máris vághatod.

Ha egy kicsit még dolgozni szeretnél vele, akkor például az első ablakképből nagyon szép mécsestartót készíthetsz. Ebben az esetben természetesen nem fénymásolópapírra, hanem kartonra kell felrajzolnod a mintát. A titka csak annyi, ha kivágtad a fehér részeket, akkor átlátszó színes papírt kell ragasztanod a kivágott részek mögé. Karcold be a képen szaggatottal jelölt vonalat, hajlíts be az oldalsó részeket. Ha egy teamécsest teszel mögé, akkor máris kész a mécsestartó

Használhatod őket az ablakok szépítésére, de ha az angyalkát lekicsinyíted és felragasztod egy keményebb kartonra, körbevágod és bevonod alufóliával, akkor nagyon szép karácsonyfa díszed lesz.

 

Olvasói belépés

Vonalkód
Jelszó

Az olvasói belépéshez szükséges az olvasójegyen található vonalkód, továbbá a jelszó, ami a születési dátum nyolc számjeggyel, pl.: 20120821. A jelszó belépés után módosítható.

Katalógus gyorskeresés

Cím
Szerző

Archívum