Tisztelt Olvasóink! A kormány járványhelyzet miatti korlátozó intézkedései alapján a Széchenyi István Városi Könyvtár helyben használható szolgáltatásai 2021. március 8-tól visszavonásig szünetelnek. A könyvek kölcsönzési idejét automatikusan meghosszabbítjuk és a zárvatartás ideje alatt továbbra sem számítunk fel késedelmi díjat. Az előjegyzések átvételére és új előjegyzések leadására a szolgáltatás újraindítása után lesz lehetőség. Online szolgáltatásaink és híreink portálunkon folyamatosan elérhetők. Bízunk abban, hogy hamarosan újra találkozhatunk Önökkel. Köszönjük megértésüket!
A 2017/2018. tanévi OKTV

A 2017/2018. tanévi OKTV

Kedves Középiskolások!

Már megjelentek az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Oktatási Hivatal által közösen meghirdetett Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (továbbiakban OKTV) részvételi feltételei, követelményei, a lebonyolítás rendje és időpontjai. A kiírás elérhető itt:
https://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek/oktv_kereteben/aktualis_versenyidoszak

  • Kérésetekre beszerezzük és hozzáférhetővé tesszük a szükséges irodalmakat.
    A történelem tantárgy témáihoz kapcsolódó irodalmat kérésre már összeállítottuk, saját pendrív-otokra átmásoljuk.
  • Kérjétek kollégáinktól, ill. jelezzétek, melyik tantárgy irodalmára van még szükségetek.
    lajber.zsuzsi@szivk.hu, vagy osze.erzsebet@szivk.hu

Olvasói belépés

Vonalkód
Jelszó

Az olvasói belépéshez szükséges az olvasójegyen található vonalkód, továbbá a jelszó, ami a születési dátum nyolc számjeggyel, pl.: 20120821. A jelszó belépés után módosítható.

Katalógus gyorskeresés

Cím
Szerző

Archívum