Pályázatok

Tervezd meg saját Ady-köteted!
Könyvillusztráló-pályázat

A pályázat témája
A pályázat készítője szabadon választott 5-10 versből válogatva kötetet alkot, majd azt illusztrálja. A kötethez írt előszóban kell a válogatás szempontjait indokolni, felvezetni, a koncepciót bemutatni. Jól követhető legyen melyik vershez, melyik illusztráció tartozik.

Résztvevők: felső tagozat és középiskola

Beküldési tudnivalók:
A pályamű eredeti rajzos formában is beküldhető (nem szükséges nyomtatni). A kötetet nem kötelező összefűzni, a kiállítás szempontjából is jobb ha lapozható, különálló. A beküldött pályaműveket visszaküldik.

Beadási határidő: 2017. október 27.

Beküldés postai úton a következő címre:
Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium és Kollégium
2400 Dunaújváros Dózsa György út 15/a
(A borítékra írjátok rá: illusztráció.)

Díjazás
Mindkét kategóriában külön díjazzák a pályázókat, az első két helyezettet azonos mértékben.
Mindkét esetben és mindkét kategóriában 15.000 Ft

Kiállítás
Az elkészült kötetekből kiállítást rendeznek a tervezett Ady–napokon a dunaújvárosi József Attila Könyvtárban. A nyertes pályázók meghívást kapnak a díjkiosztóra, és vendégül látják őket aznap egy ebédre is!

 

 

 

 

 Andy Griffiths könyvei a A 13 emeletes lombtoronyház és A 26 emeletes lombtoronyház megtalálhatók a gyermekkönyvtárban, a 3. kötet várható megjelenési ideje 10.25.

Jelentkezési lap

 

Olvasói belépés

Vonalkód
Jelszó

Az olvasói belépéshez szükséges az olvasójegyen található vonalkód, továbbá a jelszó, ami a születési dátum nyolc számjeggyel, pl.: 20120821. A jelszó belépés után módosítható.

Katalógus gyorskeresés

Cím
Szerző

Archívum