Pályázatok

A Kölyökbirodalom családi oldal és a Razor rajzpályázatot hirdet

„Kedvenc mesehősöm rolleren” címmel!

Engedd szabadjára a fantáziádat: rajzold vagy fesd le kedvenc hercegnődet, szuperhősödet, mesefigurádat, játékodat vagy plüssödet egy általad tervezett rolleren! Vajon hova utazik és kit visz magával a kedvenc hősöd? Lehet, hogy pont téged hív meg egy fantasztikus utazásra? Vagy az is lehet, hogy a te rollereden utaztok együtt?

Álmodj, alkoss és alkotásodat küldd el az info@kolyokbirodalom.hu e-mail címre!

Korcsoportok: 3-5 éves, 6-8 éves, 9-12 éves korosztály

Pályázat leírása:

• Jpg vagy png formátumban várják a képet, minimum 640*480 px felbontásban (lehetőleg scannelve/vagy jó minőségű fotót küldve), névvel és kor-megjelöléssel, valamint elérhetőséggel. A pályaműveket az alábbiak szerint mentsd el és küldd el: pl. „Kiss Aranka 6 éves”.
• A pályázat beküldésével egyidejűleg elismered, hogy az elkészített pályamű a te saját alkotásod, nem másoltad, s engedélyezed annak megjelenítését a Kölyökbirodalom facebook oldalán. Itt minden pályázat közzétételre kerül külön kategória szerinti albumokba.
• A beküldött rajzot a Kölyökbirodalom és a Razor saját csatornáin korlátozás nélkül jogosult felhasználni és terjeszteni. A pályázók adatait a két cég a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli.
• Egy gyermek maximum 2 pályaművel indulhat. A nyertes rajzokat a Kölyökbirodalom, a Razor és a Galaxy Játékáruházak képviselőiből álló zsűri választja ki az egyediség, ötletesség és kreativitás alapján (Az eredményt a rajzokra leadott like-ok száma nem befolyásolja).

Beküldési határidő: 2018. június 30.

Az első három helyezett értékes jutalomban (elektromos roller, ajándékutalvány a Galaxy Játékáruházba) részesül.

Eredményhirdetés: 2018. július 13.

Az eredményt a Facebook-on és a Kölyökbirodalom weboldalán teszik közzé, a nyerteseket pedig e-mailben is értesítik.

Olvasói belépés

Vonalkód
Jelszó

Az olvasói belépéshez szükséges az olvasójegyen található vonalkód, továbbá a jelszó, ami a születési dátum nyolc számjeggyel, pl.: 20120821. A jelszó belépés után módosítható.

Katalógus gyorskeresés

Cím
Szerző

Archívum